back to Homepage

Specialitete

 

1. Eskallop me Verë dhe Limon                                big bite

2. Eskallop me Perime

3. Eskallop me Pana Kërpudhë

4. Eskallop Milanez

5. Shnicël Pule me Perime

6. Shnicël Gici me Garniturë

7. Biftek Derri me Garniturë

8. Suxhuk Fshati me Perime

9. Antipastë mikse

10. Antipastë miks djathrash

11. Big Bite

 

 

 

 

Back to Homepage

go back to the top