1. Pastiço me Djathë                                                                                                       

2. Lazanja Bolonjeze

3. Lazana Spinaq

4. Musaka me Patate

 

Spageti            

                                                                                                                                   

1. Spageti Napoletan                                                                                                                                                                                                                         

2. Spageti Bolonjez

3. Spageti Primavera

4. Spageti Karbonara

5. Spageti me Proshut dhe Kërpudha

6. Spageti Big Bite

 

Penne

1. Penne Arrabiata

2. Penne Bolonjeze

3. Penne me Ton

4. Penne 4 Djathra

5. Penne Proshutë

 

Tortelini

1. Tortelini 4 Djathra

2. Tortelini me Pana, Proshut/ Kërpudhë

3. Tortelini Bolonjeze

 

 

Tajlatela

1. Tajlatela Bolonjeza

2. Tajlatela Primavera

3. Tajlatela Kërpudha

 

 

 

 

Back to Homepage

go back to the top