Krepa

Te embla                                                                                                                                                                                              

 1. Çokollatë dhe Banane
 2. Çokollatë, Lajthi dhe Rrush i Thatë
 3. Mjaltë dhe Arra
 4. Reçel

Te kripura

 1. Miks (Sallam, proshutë, Kërpudha, speca, domate, djathë gruda)
 2. Proshutë, Djathë
 3. Sallam Pikant, Djathë
 4. Kërpudha, Djathë
 5. Proshut, Kërpudha
 6. Kapriçioza (Proshutë, kërpudha, spec, domate, djathë guda)
 7. Spinaq, Djathë
 8. Gjiro Pule
 9. Gjiro Derri
 10. Djathë Guda
 11. 4 Djathra

Back to Homepage

go back to the top