Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Fast Food

Rrjetet tona te Fast Foode-ve permbajne brand-et me te mira si: Pita Pita, Pita Club, Pita Shots, Greek Mak, Greek Chiken.

Restorant

Nga një dyqan i vetëm, tani Big Bite ka tre restorante në Tiranë dhe një në Durrës. Cilësia e ushqimit, shërbimi i shpejt dhe çmimet konkurruese kanë qënë thelbi i suksesit tonë.

Catering

Së fundmi Big Bite vjen me shërbimin e ri Catering. Ju na besoni festat tuaja, ne ju sigurojm gatime me shije që nuk do t’i harroni!

Big Bite nuk është kufizuar vetëm tek gatimet fast food, por ka edhe nje menu te pasur me gatime të ndryshme supa, spageti, pasta, penne, tortellini, taljateli, rizoto, pica dhe specialitete mishrash të ndryshëm. Ambjenti i ngrohtë dhe familjarë ka bërë që ta gjejnë veten shumë kategori moshash.

Show entire menu card

go back to the top

OFERTE SPECIALE

Porosit 2 Pizza e perfito FALAS 1 pije freskuese 1.5L ose 1 birre 1L.


BIG BITE Kenaqesia e ushqimit tuaj !

SHERBIM TAXI :
04 2220 000
068 20 99 938
069 60 41 000

*Oferta eshte e vlefshme vetem per sherbimin taxi.

go back to the top